Ortacıspor’da Ersin Başkan sesleri…
Ortacıspor’da Ersin Başkan sesleri…
Geçtiğimiz sezon Ortacıspor başkanlığı yapan Ersin Tekin mütevazi bütçesi ile takımı Play off’lara götürmüş ve sezon başında Süper Amatör Lige terfi için teklif almıştı.
Yaşanan süreçte özel nedenlerden dolayı başkanlığı bırakmak zorunda kalan Ersin Tekin görevi Feridun Eroğlu’na devretmişti.
Yeni Başkan Feridun Eroğlu ise Süper Amatör Lig için yapılan teklifi kabul etmeyerek “ben kendi başarım ile çıkacağım. Ben burada kupa almadan Süper Amatör Lige çıkmam” demiş ve teklifi kabul etmemişti.
2024-2025 futbol sezonunda Ligi namağlup tamamlama hedefi koyan yeni başkan Feridun Eroğlu Ereğli’de Karadeniz’de boğuldu.
2 maçta da Ereğli Karadenizspor’a mağlup olan Ortacıspor ligi en iyi 2.sırada tamamlamak zorunda kalacak.
Süper Amatör Lig Play-Off maçlarına torbaya 2.sıradan girecek olan Ortacıspor Süper Amatör Lige çıkar mı, Çıkmaz mı bilinmez ama Ortacıspor taraftarları kabul edilmeyen Süper Amatör Lig teklifinden dolayı mevcut başkana ateş püskürüyorlar.
Play Off’ta olası bir başarısızlık durumunda kabul edilmeyen teklifin altında kalacağı düşünülen Feridun Eroğlu’nun önümüzdeki sezon başkanlığa devam edip etmeyeceği ise merak konusu oldu.
Ortacı Köy halkında ise mütevazi kadro ile zaten aynı başarıyı yakaladığı belirtilen Ersin Tekin sesleri yükselmeye başladı.
Yeni sezonda yapılan masrafların ve harcamaların dudak uçuklattığı söylenen Ortacıspor’da alınan son Karadenizspor mağlubiyeti sonrası Başkan Feridun Eroğlu’na ulaşılamadığı ve kendisinin kimseyle görüşmediği belirtiliyor.